sommarjobb-qvarsebo-kaffe.png

Jobba med oss på 

Qvarsebo Kaffe

Nu söker vi efter personer som vill jobba tillsammans med oss under sommaren 2021. Passar du in på beskrivningen nedan? Tveka inte att kontakta oss. 

Bagare/bagerska och cafébiträde sökes till sommaren på Qvarsebo Kaffe!

Qvarsebo Kaffe är ett café och kafferosteri beläget i vackra Kvarsebo, cirka fyra mil utanför Norrköping och nära till Kolmården. Vi är ett litet företag med fokus på kaffe, kvalitet och hållbarhet. För att trivas bra hos oss är det viktigt att du inte är rädd för en stor bredd av arbetsuppgifter. Ibland kan det, utöver vanliga caféuppgifter, förekomma trädgårdsarbete eller lagning av något som gått sönder. Det är också viktigt att du tar egna initiativ och är proaktiv. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av service- och cafébranschen. 

 

Bagare/bagerska: 

Hos oss på café Qvarsebo Kaffe innebär arbetet som bagare bakning av en stor mängd småkakor, mjuka bakverk, bröd och limpor, beredning av sallader, smörgåsar och andra enklare rätter. Vi söker dig med tidigare erfarenheter av café och bageri, eller dig med ett brinnande intresse för bakning. Vi ser gärna att du är en kreativ och noggrann person, som förväntas hålla det snyggt och prydligt omkring dig.

Du framställer aptitretande bakverk som får våra kunder att vilja komma tillbaka igen och igen. 

 

Omfattning: Från och med 1:a maj till och med 30:e september 2021. 

Tjänsten är på 100%  vecka 26–32. Övriga veckor är tjänsten på 70%. 

Under maj månad ingår helger (lördag och söndag), från och med juni till september förläggs tjänsten från torsdag till söndag.

 

Cafébiträde:

Arbetet som cafébiträde innebär ansvar för cafets dagliga drift. Du kommer att vara vårt ansiktet utåt i bemötande av kunder vid beställningar.

Vi ser tidigare erfarenhet av serviceyrket som en stor fördel. I dina arbetsuppgifter ingår förutom att leverera god service, städning, packning av kaffe samt ett övergripande ansvar för att cafet ser inbjudande och trevligt ut. Vi söker därmed dig som tar egna instativ och gärna har ett öga för att ge det lilla extra. Arbetstiderna är varierande och du kommer att öppna och stänga cafet. Tidigare erfarenhet är inget tvång min vi ser det som en stor fördel. 

Omfattning: Enstaka helger under maj och juni. Efter midsommar 100% juli ut. Helger och enstaka dagar under augusti och september. 

Ansökan:

Skicka ditt CV och personliga brev till qvarsebokaffe@gmail.com. Märk tydligt om du söker tjänsten som bagare/ska eller som cafébiträde. Vi vill ha din ansökan senast den 12-03-2021. 

 

Om anställningen:

Typ: Säsongsanställning maj–september

Sista ansökningsdag: 12-03-2021

Lön: Timlön

Kollektivavtal: Visita

 

Körkort som ett plus då bussförbindelserna är begränsade.

 

Om Qvarsebo Kaffe

Läs mer om oss på vår hemsida wwww.qvarsebokaffe.se

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att skriva till qvarsebokaffe@gmail.com.

Kvarsebovägen 159 | 618 93 Kolmården | Sverige

Telefon: 070 342 56 68 | qvarsebokaffe@gmail.com

© 2018 by Qvarsebo Kaffe Ltd. Proudly created with Wix.com