sommarjobb-qvarsebo-kaffe.png

Jobba med oss på 

Qvarsebo Kaffe

Nu söker vi efter personer som vill jobba tillsammans med oss i vårt kombinerade kafé & butik men också någon som kan hjälpa till i rosteriet. Passar du in på någon av beskrivningarna nedan? Tveka inte att kontakta oss. 

Café- & butiksbiträde sökes till sommaren på Qvarsebo Kaffe!

Qvarsebo Kaffe är ett café, butik och kafferosteri beläget i vackra Kvarsebo, cirka fyra mil utanför Norrköping och fyra mil från Nyköping. Vi är ett litet företag med fokus på kaffe, kvalitet och hållbarhet. För att trivas bra hos oss är det viktigt att du inte är rädd för en stor bredd av arbetsuppgifter. Ibland kan det, utöver vanliga caféuppgifter, förekomma trädgårdsarbete eller lagning av något som gått sönder. Det är också viktigt att du tar egna initiativ och är proaktiv. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av service- och cafébranschen. 

 

Café- & butiksbiträde:

Arbetet som café- & butiksbiträde innebär ansvar för verksamhetens dagliga drift. Du har ansvar för att kaffet som serveras håller den kvalitén som förväntas. Du kommer att vara vårt ansiktet utåt i bemötande av kunder och leverantörer. Vi har i sommar dragit ner på café-delen och utökat butiks-delen, därför innebär en del av den dagliga driften också att se till att hyllor fylls upp och att allt ser rent och snyggt ut i butiken.

Vi ser tidigare erfarenhet av serviceyrket som en stor fördel. I dina arbetsuppgifter ingår förutom att leverera god service, städning samt ett övergripande ansvar för att lokalen ser inbjudande och trevligt ut. Vi söker därmed dig som tar egna initiativ och gärna har ett öga för att ge det lilla extra. Arbetstiderna är varierande och du kommer att öppna och stänga. Tidigare erfarenhet är inget tvång min vi ser det som en stor fördel. 

Omfattning: Säsongsanställning juni-augusti. 

Ansökan:

Skicka ditt CV och personliga brev till qvarsebokaffe@gmail.com. Märk tydligt att du söker tjänsten som café- & butiksbiträde. Vi vill ha din ansökan senast den 28-02-2022. 

 

Om anställningen:

Typ: Säsongsanställning juni–augusti

Sista ansökningsdag: 28-03-2022

Lön: Timlön

Kollektivavtal: Visita

 

Körkort är en fördel men inte ett krav. 

 

Om Qvarsebo Kaffe

Läs mer om oss på vår hemsida wwww.qvarsebokaffe.se

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att skriva till qvarsebokaffe@gmail.com.