top of page
Qvarsebo_kaffe_brygga_chemex_Clara_Eneqv

Kaffe på jobbet

Vill du också ha färskt och gott kaffe på jobbet? Nu kan du få vårt goda kaffe på kontoret.

 

Vi levererar kaffe till arbetsplatser i Norrköping, Söderköping, Nyköping och Linköping.

 

Kontakta oss för leverans av kaffe till din arbetsplats eller om du vill veta mer.

Image by Tyler Franta
Qvarsebo_kaffe_chemex_Clara_Eneqvist0002

Kaffe till kontoret

Fikarasten på jobbet är viktig. Det är en välförtjänt paus och behövs både för främja gruppkänsla och social samhörighet bland kollegor och för att öka kreativiteten i arbetet. Många nya idéer och projekt föds över en god kopp kaffe. 

 

Färskt och gott kaffe ger glada medarbetareVi vill att alla ska få riktigt gott kaffe av hög kvalitet på jobbet. Du som arbetar vill nog gärna dricka gott kaffe och känna dig pigg av koffeinet. Som chef vill du säkert att dina medarbetare ska vara glada och effektiva. Win win – alla vinner på gott kaffe på jobbet. 

Kontorskaffe i Norrköping, Söderköping och Nyköping

Vi levererar vårt kaffe direkt till din arbetsplats i Norrköping, Söderköping eller Nyköping. Våra kaffebönor rostas i Sverige, i vårt egna kafferosteri i Kvarsebo, Kolmården. 

kaffe_pa_jobbet_Centercom.png

Vad tycker våra kunder?

Om det är något som flödar på ett IT-bolag så är det idéer och innovationer men framför allt kaffe i muggarna hos så väl anställda som kunder. Kaffe har nästan blivit en synonym med IT-utveckling och ställs krav på kaffet.

 

Mitt namn är Daniel och jag har jobbat ett flertal år på Centercom AB. Jag har själv en passion för kaffe och har efter mycket letande hittat det perfekta kaffet för mig. Det visade sig att det dessutom rostades i min närhet.

 

Givetvis vill jag ha samma goda kaffe på jobbet och låta alla få njuta på samma sätt som jag gör på min fritid. Jag tog kontakt med Qvarsebo Kaffe för se om de kunde tänka sig leverera betydligt större paket än jag var van vid att köpa. Självklart kunde de lösa denna begäran och det tog inte lång tid förens vi hade bytt ut vårt dagliga kaffe till Qvarsebo Kaffe.

 

Vi får ofta frågan av kunder vad vi använder för kaffe då det smakar så mycket bättre än andra arbetsplatser de besökt. Vi marknadsför givetvis alltid vår favorit kaffebönorna Lilith. Vi kan med gott samvete föreslå detta för alla arbetsplatser.

 

Sedan vi kom igång med Qvarsebo Kaffe har vi aldrig velat byta. Vi stöttar ett lokalt företag, vi får snabb och perfekt service och inte minst så får vi förmodligen stans godaste kontorskaffe (enligt oss i alla fall)."

- Daniel, Centercom AB

Kontakta oss för att få kaffe på jobbet

För att få färskt och gott kaffe till din arbetsplats behöver du bara ringa oss på  0703425668 eller skicka ett mejl till qvarsebokaffe@gmail.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
bottom of page