0

Kvarsebovägen 159 | 618 93 Kolmården | Östergötland

T: 070-3425668 | qvarsebokaffe@gmail.com

© 2018 by Qvarsebo Kaffe Ltd. Proudly created with Wix.com

Vilka är vi?

Qvarsebo Kaffe bildades våren 2016. Som namnet antyder ligger denna verksamhet i den lilla byn Kvarsebo cirka fyra mil utanför Norrköping.

Vi är ett kafferosteri & café som jobbar med att introducera specialkaffe till folket. Vi har precis uppgraderat till en Diedrich 12 kg rost som vi rostar vårt kaffe enligt slow-roast metoden i.

Kvalité och hållbarhet är två viktiga ord för oss. Vi arbetar för att ha så mycket närproducerat och ekologiskt som möjligt i vår verksamhet. Vi vill skapa en plats

MÖT VÅRT TEAM

Angelica Palmqvist

Angelica finner ro i att stå i bageriet eller framför rosten tidigt om mornarna. Brygga och servera kaffe är en annan sak som gör henne glad.

Annars ansvarar hon för kontoret och det administrativa som att göra hemsida och bokföra. Tidigare har hon jobbat i både Peru, Norge och Sverige som barista.

Patric Elb

Putte är i huvudsak rostmästare. Han förstår sig på allt som har med gas och tryck och värme att göra då han arbetade på sjön i många år innan han gav sig in i kaffets värld. Han tycker också om att exprimentera och brygga kaffe på ovanliga vis!

Annelie Elb Söderlund

Annelie är vår hjälpreda och hustomte. Hon ställer upp i vått och torrt och har svårt att låte disken stå orörd på diskbänken. Vi är otroligt tacksamma för att vi har henne.

Du hittar henne leendes på caféet eller i våra marknadsstånd innan jul!

Lovis Elb Palmqvist

Lovis är vår lilla kaffeböna och nytillskott i familjen och företaget. Hon har redan gått på upplärning hos pappa och är mycket intresserad av de där gröna och bruna bönorna som tar upp mycket av mammas och pappas tid!

Ottilia Schenström

Ottilia är en pigg och glad person som gillar struktur och var sak på sin plats. 
Hon gillar att måla och baka och kommer att vara en stor tillgång för oss i sommar.

Sophie Phelan

En pratsam och glad brud som studerar hantverksprogramet med inriktning frisör. Sophie gillar kaffe och kommer inom kort att vara en hejjare på espressomaskinen! Vi ser fram emot att få arbeta med henne i sommar.