DSC_0286.JPG

Qvarsebo Kaffe

Kafé och kafferosteri

På Qvarsebo Kaffe får du en god fika i en vacker miljö i den lilla byn Kvarsebo cirka fyra mil utanför Norrköping och nära till Kolmården.

Med vårt café och kafferosteri jobbar vi för att introducera specialkaffe till folket. Vi vill inte bara dricka kaffe, vi vill att kaffet ska ha högsta kvalitet.

DSC_0266.JPG
Qvarsebo_kaffe_kaffebönor_Clara_Eneqvi

Kaffe på bästa sätt

Kaffe. Smaka på ordet. Tänk på hur många koppar du dricker per dag. Kaffe är en stor del av våra liv.

 

På vårt café kan du njuta av en god kopp kaffe gjord på kaffebönor rostade i Kvarsebo. Självklart erbjuder vi fika och hembakat bröd till kaffet. Du avnjuter godsakerna på vår lugna och soliga uteservering eller beställer kaffebönor för hemleverans.

Vem dricker mest kaffe?

Vi som startade Qvarsebo Kaffe våren 2016 älskar kaffe. Det gör många av oss. Sverige ligger på andraplats i världen när det kommer till kaffedrickande. Vi konsumerar cirka 9 kg kaffe per person och år i Sverige. Vi vill att allt det kaffe som konsumeras i Sverige ska vara kaffe av högsta kvalitet. 

Specialkaffe till folket

Med vårt café och kafferosteri jobbar vi för att introducera specialkaffe till folket. Vi rostar vårt kaffe i en Diedrich-rost enligt metoden slow-roast för att bönorna sakta ska få utveckla sin smak. Hos oss hittar du hela kaffebönor, malet kaffe, öl med kaffesmak och mycket annat. Vi vill göra morgonens cappuccino till en höjdpunkt, fikan med vänner till en fröjd och espresson efter maten till en riktig njutning.

Lokalt fik med ekologiska och närproducerade ingredienser

Kvalité och hållbarhet är två viktiga ord för oss. Vi arbetar för att ha så mycket närproducerade och ekologiska ingredienser som möjligt. Hos oss kan du känna dig trygg med vad du äter. Och att du alltid får en god fika i en vacker miljö i den lilla byn Kvarsebo cirka fyra mil utanför Norrköping och nära till Kolmården.

Vi är medlemmar i Specialty Coffee Association

Vad är SCAE?

SCA, Specialty Coffee Association, är en ideell förening som samlar och stöttar kaffeintresserade, baristor och företag inom kvalitetskaffe. Varje år arrangerar föreningen de svenska mästerskapen i flera tävlingsdiscipliner. SCA utbildar också inom föreningens egna licensprogram, certifierar domare och håller träffar för alla kaffeintresserade medlemmar.

 

En kaffenörds paradis helt enkelt!

Qvarsebo_kaffe_kaffekonst_Clara_Eneqvist

Kvarsebovägen 159 | 618 93 Kolmården | Sverige

Telefon: 070 342 56 68 | qvarsebokaffe@gmail.com

© 2018 by Qvarsebo Kaffe Ltd. Proudly created with Wix.com