Qvarsebo_kaffe_prislista_Clara_Eneqvist0

Teamet på Qvarsebo Kaffe

Kaffefantasterna som gör det möjligt

Säg hej till oss som jobbar för att ditt kaffe ska smaka så gott som möjligt. Vi kan prata kaffesorter och böntyper i timmar. Det är vi som väljer ut kaffebönor, rostar kaffe, gör latte-art och bakar bullar. Hoppas att vi ses.

Qvarsebo_kaffe_barista_Clara_Eneqvist001

Vi jobbar på Qvarsebo Kaffe

 • Qvarsebo-kaffe-Clara-Eneqvist-brygga-sif

  Angelica Elb Palmqvist

  Grundare

  Angelica älskar att stå vid espressomaskinen och att göra små figurer i latteglaset.

   

  Intresset för kaffe började 2010 i Peru där Angelica upptäckte kaffebönans fantastiska värld. Sedan dess har hon jobbat som barista i Peru, Norge och Sverige. 2016 grundade hon Qvarsebo Kaffe för att kunna ägna sig åt sin passion på heltid – att erbjuda kvalitetskaffe till folket.

 • Putte.jpg

  Patric Elb

  Palmqvist

  Grundare

  Putte har alltid varit en passionerad kaffeälskare. 2016 tog kaffeintresset fart på allvar då vännen Oysten visade honom in i rostningsvärlden. Han har varit med och tävlat i Rostnings SM. 

   

  Putte missar inte en chans att komma ifrån sitt heltidsjobb för en stund i rosteriet. Då dyker upp som gubben i lådan och älskar att prata med våra gäster, provsmakar kaffe, bollar idéer och fixar småsaker som behövs fixas.

 • DUSE_CHARLOTTA.jpg

  Charlotta Duse

  Webbredaktör

  Charlotta jobbar med marknadsföring och den digitala delen av Qvarsebo Kaffe. Hon fixar med hemsidan, SEO, knåpar ihop nyhetsbrev, fotograferar, klipper film och arbetar med digital närvaro. Se mer på www.charlottaduse.com

Kvarsebovägen 159 | 618 93 Kolmården | Sverige

Telefon: 070 342 56 68 | qvarsebokaffe@gmail.com

© Qvarsebo Kaffe

Hemsida gjord av Charlotta Duse