top of page

Julen runt knuten

Just nu befinner vi oss i ett regnmoln. Ett brunt och mysigt fluffigt moln som en bara vill stanna kvar i. Men när julkaffe och marknadsplanering står på att göra listan så kan en inte ligga kvar, utan en måste upp och blicka framåt. Ibland kan det vara svårt att planera, i huvudet kan alla pusselbitar ligga på plats men när verkligheten kommer intågandes kan det hända att den rör runt dem så att det blir en enda röra av bitar i en hög. Så jobbar den, verkligheten.


Kaffebönorna är just nu, som resten av världen, i en lite trängd sits. Vi har några som har fastnat i Peru på grund av container brist. Några andra som inte finns att få tag i på grund av frostnätter i fjärran land. Vi lever ändå på hoppet och med visionen att "Allting ordnar sig", som en vis man sa. Medan du väntar på att få reda på vad vi har stoppat för goda bönor i vår Tomterost i år så kan du ju klicka hem en koppingbox och lära dig lite mer om smaker och kopping under tiden. :)


Jag vill också berätta att vi håller öppet i vårt café under advent söndagar 11-15. Vi ses snart hos oss eller på en marknad nära dig kanske... //Angie


Comments


bottom of page