top of page

Tävla och vinn ett kilo kaffeTÄVLINGSDAGS!! Nu har två personer chansen att vinna ett helt kilo var av våra kaffebönor La Avanzada värde 736 kronor styck. Dessa exklusiva bönor utsågs till det bästa kaffet från Bolivia 2019 och var ett av våra bidrag till årets Kaffeadventskalender.


Det du behöver göra för att tävla är att följa vårt Instakonto @qvarsebokaffe och kommentera tävlingsinlägget på Instagram genom att tagga någon som du gärna vill dricka en god kaffe tillsammans med och berätta vilken kaffe du skulle bjuda personen på om du vinner ett kg kaffebönor. Två vinnare lottas fram och presenteras på söndag kväll klockan 21 och kaffet skickas från oss på Qvarsebo Kaffe på måndag.


Lycka till!


Allmänna regler gällande vår Instagramtävling


Genom att delta i tävlingen godkänner du dessa Allmänna Tävlingsvillkor samt samtycker till personuppgiftsbehandlingen.


  1. Tävlingen organiseras utav Qvarsebo Kaffe.

  2. Tävlingarna är inte på något sätt sponsrade, främjade eller administrerade av Instagram.

  3. Vi förbehåller oss rätten att ta bort och anmäla bidrag som bedöms vara olagliga eller på annat sätt vara etiskt eller moraliskt stötande.

  4. Vinnaren lottas fram av Qvarsebo Kaffe söndagen den 10 januari 2020.

  5. Vinnaren annonseras via ett inlägg på Qvarsebo Kaffes Instagram-sida.

  6. Vinnaren behöver kontakta Qvarsebo Kaffe för att uppge leveransadress 14 dagar efter utannonseringen utav vinnaren. Vinnaren behöver bifoga adress, kontaktuppgifter samt telefonnummer. Obs! Om vinnaren inte kontaktar Qvarsebo Kaffe inom 14 dagar ges vinsten till annan tävlande.

  7. Priset/Vinsten kan inte tas ut i kontanter och inte bytas till andra produkter till ett likvärdig pris. Eventuell vinstskatt betalas utav vinnaren.

  8. Då vi presenterar vinnaren kommer namnet på vinnaren att tillkännages i våra sociala kanaler. Vinnarens bidrag kan även komma att presenteras i kanalerna då vinnaren tillkännages.

  9. Vi reserverar oss för eventuella ändringar av tävlingsvillkor, skrivfel samt för att tekniska felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör, hos tex. Instagram samt slutförsäljning utav varan.

  10. Vinnarens personliga information kommer inte att delas med tredje part. Vi kan komma att spara personuppgifter om vinnaren upp till 90 dagar efter utsedd vinnare. Vi kommer inte spara för att på annat sätt bearbeta dina uppgifter i samband med att du deltar i våra tävlingar på Facebook eller Instagram. Vi kommer alltså inte använda dina uppgifter för insamling, registrering, lagring, bearbetning eller spridning av dina personuppgifter. Om du begär rättelse av felaktiga personuppgifter eller önskar mer information kring behandlingen av dina personuppgifter ber vi dig att kontakta oss på qvarsebokaffe@gmail.com

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


bottom of page